Letselschade advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 070 - 701 02 24
Home > Letselschadespecialist
letselschadespecialist naaldwijk

Letselschadespecialist in Naaldwijk

Letselschadespecialist inschakelen in Naaldwijk

Uw letselschadespecialist van Solstad Advocaten uit Naaldwijk is aangesloten bij het netwerk van 0800 Ongeval. Dat wil zeggen dat onze rechtshulp van een deskundig niveau is, bij letselschade kosteloos is en dat wij alleen werken voor slachtoffers, niet voor verzekeringsmaatschappijen. U bent dus altijd verzekerd van gespecialiseerde kwaliteitshulp als u een letselschade advocaat uit Naaldwijk inschakelt! Maar dat niet alleen, onze letselschadeadvocaten uit de regio Naaldwijk zijn ook lid van specialisatieverenigingen LSA, ASP en WAA.

Wie is uw letselschadespecialist?

Uw letselschadespecialist uit Naaldwijk is Solstad Advocaten. Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Ons kantoor in de omgeving van Naaldwijk is gespecialiseerd in personenschade en we hebben ervoor gekozen om alleen voor slachtoffers op te treden. We zijn lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten en de Vereniging van Artsen voor Slachtoffers van Personenschade. U kunt er bij ons dus van op aan dat u deskundig advies krijgt en een hoogwaardige juridische dienstverlening.

Wilt u meer weten over de diensten van ons advocatenkantoor? Of wilt u direct een gecertificeerde letselschadespecialist inschakelen? Neem dan meteen contact op met ons advocatenkantoor in Naaldwijk.

Menu Title