Letselschade advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 010 - 600 11 39
Home » Letselschadespecialist
letselschadespecialist naaldwijk

Letselschadespecialist in Naaldwijk

Letselschadespecialist inschakelen

Uw letselschadespecialist van Solstad Advocaten werkzaam in Naaldwijk is aangesloten bij het netwerk van 0800 Ongeval. Dat wil zeggen dat onze rechtshulp van een deskundig niveau is, bij letselschade kosteloos is en dat wij alleen werken voor slachtoffers, niet voor verzekeringsmaatschappijen. U bent dus altijd verzekerd van gespecialiseerde kwaliteitshulp als u een letselschade advocaat uit Naaldwijk inschakelt! Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken..

Wie is uw letselschadespecialist?

Uw letselschadespecialist uit Naaldwijk is Solstad Advocaten. Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Ons kantoor in de omgeving van Naaldwijk is gespecialiseerd in personenschade en we hebben ervoor gekozen om alleen voor slachtoffers op te treden. U kunt er bij ons dus van op aan dat u deskundig advies krijgt en een hoogwaardige juridische dienstverlening.

Wilt u meer weten over de diensten van ons advocatenkantoor? Of wilt u direct een gecertificeerde letselschadespecialist inschakelen? Neem dan meteen contact op met ons advocatenkantoor in Naaldwijk.