Letselschade advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 085 - 106 16 70
Home » Smartengeld
smartengeld naaldwijk

Recht op smartengeld in Naaldwijk

Smartengeld na letselschade

Bij letselschade is er vaak sprake van zowel materiële als immateriële schade. Onder immateriële schade valt leed, pijn en verdriet, gederfde levensvreugde, trauma’s en blijvende littekens. Dit soort letsel is vaak niet direct in geld uit te drukken. De compensatie voor dergelijk letsel wordt daarom ook wel smartengeld genoemd. Of u recht heeft op smartengeld is afhankelijk van diverse factoren. Factoren waar u aan kunt denken zijn:

  • De aard en ernst van het letsel;
  • De mate van geleden pijn;
  • De duur van het herstel;
  • De mate waarin het slachtoffer zich van zijn toestand bewust is;
  • Blijvende littekens en/of lichamelijke beperkingen en de invloed hiervan op werk, studie, relaties en vrijetijdsbesteding

Specialistische hulp in de regio Naaldwijk

Het is erg lastig om de hoogte van smartengeld vast te stellen. Zonder kennis en ervaring is dit ook niet mogelijk. Neem daarom een ervaren letselschadeadvocaat in de arm die u hierbij kan helpen. De Letselschade Raetsman staat in de regio Naaldwijk voor u klaar en heeft veel ervaring met het verhalen van smartengeld. Bovendien zijn onze advocaten zeer ervaren met dergelijk letselschadezaken. Ook zijn wij lid van verschillende specialisatieverenigingen. Hierdoor is de kwaliteit van onze werkzaamheden gewaarborgd en bent u verzekerd van deskundige juridische bijstand. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 16 70.